X

Cape Abilities indgår strategisk samarbejde med Mimer Mobile.

Cape Abilities har gennem flere år samarbejdet med Mimer Mobile om udvikling og drift af Cape Abilities SMS-platforme, og parterne har hen over de seneste måneder forhandlet om at indgå et tættere strategisk samarbejde. Forhandlingerne har resulteret i, at Mimer Mobile overtager alle Cape Abilities SMS-platforme og SMS-tjenester pr. 1. januar 2022.

Mimer Mobile har leveret SMS-tjenester i over 20 år, og er lige som Cape Abilities en af de ældste og mest erfarne SMS-virksomheder på det danske marked. Firmaet har et solidt kendskab til Cape Abilities SMS-platforme i forvejen, og har den fornødne ekspertice til at drive de nuværende SMS-tjenester videre.

Mimer Mobile fortsætter hovedparten af SMS-tjenesterne uændret, så det er kun ganske få kunder, der vil blive umiddelbart berørt af overdragelsen af SMS-platformen, bortset fra at kontaktfladen (kundeservice, teknisk support, fakturering etc.) fremover bliver Mimer Mobile i stedet for Cape Abilities.

Det efterhånden 15 år gamle MailSMS-system udfases dog i forbindelse med ovedragelsen til Mimer Mobile. Mimer Mobile udbyder en SMS-tjeneste, der i pris og funktionalitet minder meget om MailSMS, så hvis du er MailSMS-kunde og ønsker at kunne fortsætte med at sende SMS-beskeder efter udfasningen af MailSMS den 31. december 2021, så kontakt Kasper Haagensen fra Mimer Mobile på tlf. 40 83 55 35 eller e-mail khh@mimergroup.com.Menu
Leverandør af professionelle og driftsikre SMS-løsninger

Læs mere

Kom hurtigt i kontakt med dine medarbejdere, kunder og leverandører via SMS

og spar både tid og penge i forhold til telefonopkald, e-mail og breve.

SMS-løsninger


Virksomheder og organisationer

Cape Abilities tilbyder en række brugervenlige og professionelle SMS-produkter

Læs mere

IT udviklere og konsulenthuse

Til eksperter, der udvikler og rådgiver, leverer Cape Abilities en række avancerede løsninger

Læs mere

Private, foreninger, små firmaer

Er behovet en let, men professionel løsning, så har Cape Abilities produktet der passer dig

Læs mere
Cape Abilities har været på SMS-markedet siden 2001

Vores SMS-løsninger benyttes i mange af landets største virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder

Virksomheder og organisationer


Cape Abilities udbyder en lang række forskellige SMS-løsninger, der er skræddersyet til store virksomheder og organisationer.

Vores kundeportefølje omfatter flere af landets største virksomheder inden for luftfart, shipping, tele, finans, olie og gas, industri, transport, landbrug og service, og vi har flere ministerier, kommuner og styrelser på kundelisten.

Med vore SMS-løsninger kan du sende SMS-beskeder fra mailsystemer, fra Internettet og fra egne IT-systemer. Flere af vore løsninger kan håndtere tovejskommunikation, så du for eksempel kan modtage svar på dine SMS-beskeder direkte i dit mailsystems indbakke.

Vi udbyder også såkaldte Mobile Marketing løsninger via vores eget kortnummer 1299, hvor du nemt og hurtigt kan lave konkurrencer, nyhedstjenester og afstemninger. Du kan også få tilknyttet dig eget faste nøgleord til 1299, så du kan reklamere i radioen og på billboards med, at man kan sende besked til dig ved blot at sende en SMS til 1299 startende med nøgleordet. Beskeden videresendes straks til din indbakke eller til dit IT-system, så du hurtigt kan agere på henvendelsen.

Du kan læse mere om produkterne her, og sammenligne dem nærmere her.

Medarbejderne i Cape Abilities har mange års erfaring som IT-udviklere og konsulenter

Vi kommunikerer derfor nemt med de programmører og konsulenthuse, som henvender sig vedrørende vores SMS-løsninger

IT udviklere og konsulenthuse


IT udviklere og konsulenthuse, der udvikler IT-systemer med behov for SMS-integration eller rådgiver egne kunder om valg af SMS-løsninger, kan meget hurtigt sætte sig ind i Cape Abilities produktportefølje, og nemt finde lige præcis det produkt, der passer til udviklingsprojektets/kundens behov.

Det skyldes dels den brede palette af SMS-produkter vi udbyder, dels at vore medarbejdere er meget erfarne IT-udviklere og konsulenter, som nemt sætter sig ind i det konkrete behov og rådgiver om løsninger.

Produktporteføljen består af en række standardprodukter, som kan anvendes direkte af slutkunden eller benyttes til at integrere i egenudviklede IT-løsninger eller i eksisterende ERP og CRM standardsystemer.

Specielt gatewayNsms og mailNsms er velegnet til tættere integration med IT-systemer.

Cape Abilities udvikler gerne SMS-specialløsninger på timepris eller til fastpris, afhængig af behovet.

Du kan læse mere om produkterne her, og sammenligne dem nærmere her.

Med vore løsninger kan du sende SMS-beskeder præcis som du vil

fra Mailsystemer, fra Kalender, fra Internettet og fra egne IT-systemer

Funktionalitet


Cape Abilities tilbyder en bred vifte af SMS-produkter og funktionalitet, der med stor sandsynlighed dækker dit behov.

Med vores løsninger kan du:

 • Sende SMS-beskeder til hele verden
 • Sende SMS-beskeder til kontakter og grupper
 • Lave enkle SMS-nyhedsbrevstilmeldinger til din hjemmeside
 • Tilbyde nem og hurtig SMS-tilmelding til nyhedsgrupper
 • Lave SMS-skabeloner med din egen tekst
 • Se hvornår hver enkelt SMS er modtaget
 • Tidsbestemme dine SMS-udsendelser
 • Sende SMS-beskeder fra mail systemer og fra Internettet
 • Sende SMS-beskeder direkte fra dit eget IT-system
 • Modtage SMS-svar direkte i din indbakke eller i dit eget IT-system
 • Lave konkurrencer og afstemninger via kortnummeret 1299

Du kan læse mere detaljeret om de enkelte produkter i oversigten til højre, og sammenligne produkterne nærmere her.

Oversigt 
Cape Abilities tilbyder en bred vifte af SMS-produkter og funktionalitet

Du kan med stor sandsynlighed finde et produkt, der matcher netop dit behov

Sammenligning af SMS-produkterne


Produkt

Funktionalitet

outlookNsms

Send SMS-beskeder til en eller flere på én gang direkte fra Outlook ved at angive mobilnumre eller udpege kontaktpersoner og distributionslister fra et specielt SMS-skærmbillede. Se hvornår SMS-beskeden modtages. Modtag eventuelt SMS-svar i din indbakke eller på din egen telefon. Send individuelle beskeder til mange på én gang via flet med Excel.

notesNsms

Send SMS-beskeder til en eller flere på én gang direkte fra Lotus Notes ved at angive mobilnumre eller udpege kontaktpersoner og distributionslister fra et specielt SMS-skærmbillede. Se hvornår SMS-beskeden modtages. Modtag SMS-svar i din indbakke eller på din egen telefon ved at kombinere notesNsms med 2-vejs GSM-modem produktet.

mailNsms

Send SMS-beskeder fra et vilkårligt mailprogram via afsendelse af en ganske almindelig e-mail. Se hvornår SMS-beskeden modtages. Modtag SMS-svar i din indbakke eller på din egen telefon ved at kombinere mailNsms med 2-vejs GSM-modem produktet. Kræver ingen installation af programmer, og er velegnet til at integrere i egne aplikationer (ERP- og CRM-systemer, web-aplikationer etc).

webNsms

Send SMS-beskeder fra et web skærmbillede til en eller flere på én gang ved at angive mobilnumre eller udpege kontaktpersoner og grupper. Se hvornår SMS-beskeden modtages. Modtag SMS-svar i din indbakke eller på din egen telefon ved at kombinere notesNsms med 2-vejs GSM-modem produktet. Indeholder funktionalitet til tilmelding og udsendelse af f.eks. nyhedsbreve på sms, hvor brugere kan tilmelde sig nyhedsgrupper. Kan meget let integreres i egen hjemmeside. Kræver ingen installation af programmer, og kan anvendes fra en vilkårlig pc via en browser.

gatewayNsms

Bruges til maskinel udsendelse af en eller flere SMS-beskeder via HTTP/HTTPS/XML-interface. Løsningen er velegnet til at integrere i egne aplikationer (ERP- og CRM-systemer, web-aplikationer etc). Indeholder web baseret administrations-skærmbillede, hvorfra man kan konfigurere løsningen og se status på afsendte beskeder.

Inbox

Få dit eget kodeord på 1299, som kan anvendes til at komme i kontakt med dig via SMS. Når der sendes en SMS-besked til 1299, der starter med dit kodeord, videresendes indholdet i SMS-beskeden straks til din indbakke eller dit IT-system. Herved kan du nemt og hurtigt følge op på henvendelsen. Anvendes ofte i forbindelse med reklamer for produkter på billboards, annoncer, radio- og TV-udsendelser og lignende, men kan også anvendes til at opsamle data fra medrbejdere, leverandører

2-vejs GSM-modem

Hvis du ønsker at modtage SMS-svar direkte i din E-mail indbakke kan du koble et 2-vejs GSM-modem på den SMS-løsning du har valgt til afsendelse af SMS-beskeder. Vi installerer et fysisk modem i vores datacenter, samt et tilhørende SIM-kort med et 8-cifret mobilnummer, der er 100% dedikeret til dig. Alle SMS-beskeder, der sendes til det pågældende mobilnummer, vil blive omformet til en E-mail og sendt til dit E-mail system eller afleveret til dit eget IT-system.

Mobile Marketing

Med vores Mobile Marketing moduler kan du involvere dine kunder, leverandører og medarbejdere i sjove og spændende SMS-tjenester som for eksempel SMS konkurrencer, SMS quiz, SMS afstemninger og SMS nyhedstjenester. Alle modulerne er nemme og hurtige at anvende - både for dem der laver og administrerer SMS-tjenesterne og for deltagerne. De benytter alle sammen SMS-kortnummeret 1299, der er Cape Abilities eget nummer.

MailSMS

Med MailSMS kan du nemt og hurtigt sende SMS-beskeder fra din egen e-mail og fra Internettet, samt sende automatiske SMS-remindere fra din kalender. Du kan anvende MailSMS fra et hvilket som helst e-mail system og fra kalender systemer - helt uden at installere software på din pc!

Send SMS-beskeder til en eller flere på én gang direkte fra Outlook

ved at angive mobilnumre eller udpege kontaktpersoner og distributionslister fra et specielt SMS-skærmbillede

outlookNsms


outlookNsms er en udvidelse af Outlook, som gør at du kan sende en SMS besked på præcis samme måde, som du sender en e-mail, og modtage svaret i din indbakke. Med outlookNsms får du en lang række funktioner stillet til rådighed, bl.a.:

 • Anvend adressebøger, kontakter og distributionslister fra Outlook
 • Send SMS beskeder til hele verden
 • Send samme SMS-besked til mange samtidig
 • Send individuelle SMS-beskeder til mange samtidig via Excel-flettefunktion
 • Tidsbestem din SMS udsendelser
 • Hold styr på de sendte SMS beskeder via "Sendt SMS"-mappe i Outlook
 • Se hvornår hver SMS er modtaget
 • Indsæt fast signatur i dine SMS-beskeder
 • Benyt egne skabeloner
 • Modtag svar på din SMS i din indbakke i OutlookHent produktblad


Send SMS-beskeder til en eller flere på én gang direkte fra Lotus Notes

ved at angive mobilnumre eller udpege kontaktpersoner og grupper fra et specielt SMS-skærmbillede

notesNsms


notesNsms er en udvidelse af Notes, som gør at du kan sende en SMS besked på præcis samme måde, som du sender en e-mail. Med notesNsms får du en lang række funktioner stillet til rådighed, bl.a.:

 • Anvend adressebøger, kontakter og grupper fra Notes
 • Send SMS beskeder til hele verden
 • Send samme SMS-besked til mange samtidig
 • Tidsbestem din SMS udsendelser
 • Hold styr på de sendte SMS beskeder via Notes
 • Se hvornår hver SMS er modtaget
 • Modtag status for om SMS-beskeden er modtaget på SMS eller mail
 • Send kopi af SMS-besked via mailHent produktblad
Send SMS-beskeder fra et vilkårligt mailprogram via afsendelse af en almindelig e-mail

Kræver ingen installation

mailNsms


mailNsms kræver ingen installation og kan bruges fra et hvert mailprogram. Du sender SMS-beskeden på præcis samme måde, som når du sender en e-mail. Med mailNsms får du bl.a. mulighed for at:

 • Anvende adressebøger, kontakter og grupper fra dit mail program
 • Sende SMS beskeder til hele verden
 • Sende samme SMS besked til mange samtidig
 • Modtage svaret som SMS eller e-mail
 • Se hvornår hver SMS er modtaget
 • Begrænse antallet af afsendere via angivelse af e-mail/IP-adresse
 • Sende SMS beskeder fra egne applikationer, ordre-systemer, CRM og web
 • Konvertere e-mail alarmer til SMS-beskeder ifm. overvågning af servere eller maskinerHent produktblad


Send SMS-beskeder fra et web skærmbillede til en eller flere på én gang

ved at angive mobilnumre eller udpege kontaktpersoner og grupper

webNsms


webNsms kræver ingen installation - du skal blot have adgang til Internettet. Med webNsms kan du nemt, hurtigt og billigt sende SMS-beskeder til enkeltpersoner eller til grupper, og du får bl.a. mulighed for at:

 • Sende SMS til kontakter og grupper
 • Lave enkle SMS nyhedsbrevstilmeldinger til din hjemmeside
 • Tilbyde nem og hurtig sms tilmelding til nyhedsgrupper
 • Lave SMS skabeloner med din egen tekst
 • Se hvornår hver enkelt SMS er modtaget
 • Tidsbestemme dine SMS udsendelser
 • Sende SMS beskeder til hele verdenHent produktblad


Lav maskinel udsendelse af en eller flere SMS-beskeder via HTTP/HTTPS/XML-interface

Se hvornår SMS-beskeden modtages

gatewayNsms


gatewayNsms er en ren SMS-gateway, som bruges til maskinel udsending af SMS beskeder. Ud over muligheden for at udsende SMS beskeder, giver gatewayNsms også adgang til administration, sikkerhed og statistik. Der er HTTP, HTTPS og XML interface, som gør det nemt at udsende mange SMS beskeder på en gang og forespørge på status. Med gatewayNsms får du bl.a. mulighed for at:

 • Foretage lynhurtig og sikker afsendelse af sms beskeder
 • Foretage enkel og overskuelig administration
 • Modtage svaret som sms eller mail
 • Flette masse-udsendelser med modtageroplysninger
 • Få øjeblikkelig svar om SMS beskeden er leveret hos operatøren
 • Tidsbestemme dine SMS udsendelser
 • Sende SMS beskeder til hele verdenHent produktblad


Få dit eget kodeord på 1299, som kan anvendes til at komme i kontakt med dig via SMS

Når kodeordet SMS'es til 1299 videresendes indholdet i SMS-beskeden straks til din indbakke eller dit IT-system

Inbox


Indrapportering af data via SMS: Når målgruppen ikke er på mailen men på mobiltelefonen.

Inbox virker ved at du på din hjemmeside eller i andre medier opfordrer forbrugerne til at indsende et kodeord efterfulgt af information til 1299. Hvis kodeordet er oprettet i Inbox, opsamler programmet de data der skrives efter kodeordet.

Hvis du f.eks. tilknytter en SMS-kode til din reklame, så kan modtagerne af reklamen tilkendegive deres interesse for dit produkt, indsende deres adresse eller mobilnummer og få yderligere information eller et link til en App. Du får derved oparbejdet en værdifuld kontaktliste over personer med interesse for netop dit produkt. Du fremstår proaktiv og brugervenlig over for den potentielle kunde. SMS-koden kan indgå i avisannoncer, radiospeaks, TV reklamer, på busser, taxier eller anden informationskilde.

Servicevirksomheder kan også bruge Inbox til at indrapporterer data om afsluttede kundebesøg, behov for reservedele etc.Hent produktblad


Modtag SMS-beskeder direkte i din E-mail indbakke eller i dit eget IT-system

ved at koble et 2-vejs GSM-modem oven på vores andre SMS-produkter

2-vejs GSM-modem


Hvis du ønsker at modtage SMS-svar direkte i din E-mail indbakke kan du koble et 2-vejs GSM-modem på den SMS-løsning du har valgt til afsendelse af SMS-beskeder.

Et 2-vejs GSM-modem består af et fysisk modem vi installerer i vores datacenter, samt et tilhørende SIM-kort med et 8-cifret mobilnummer, der er 100% dedikeret til dig. Alle SMS-beskeder, der sendes til det pågældende mobilnummer, vil blive omformet til en E-mail og sendt til dit E-mail system.

Du kan selv styre hvor E-mailen skal sendes hen via et administrationsmodul. Du kan knytte individuelle E-mail adresser til kodeord, så E-mailen for eksempel sendes til en bestemt medarbejder hvis SMS-beskeden starter med medarbejderens initialer.

Hvis du har behov for det kan du i stedet for at modtage SMS-beskederne som E-mails få dirigeret SMS-beskederne direkte til dit eget IT-system.

Servicevirksomheder kan bruge 2-vejs GSM-modem løsningen til at indrapporterer data om afsluttede kundebesøg, behov for reservedele etc.
Med vores Mobile Marketing moduler

kan du involvere dine kunder, leverandører og medarbejdere i sjove og spændende SMS-tjenester

Mobile Marketing


Med vores Mobile Marketing moduler kan du involvere dine kunder, leverandører og medarbejdere i sjove og spændende SMS-tjenester som for eksempel:

 • SMS konkurrencer
 • SMS quiz
 • SMS afstemninger
 • SMS nyhedstjenester
 • SMS henvendelser
Alle modulerne er nemme og hurtige at anvende - både for dem der laver og administrerer SMS-tjenesterne og for deltagerne. De benytter alle sammen SMS-kortnummeret 1299, der er Cape Abilities eget nummer.Hent produktblad


Vores SMS-løsninger anvendes af over 2.000 forskellige kunder

fra privatpersoner og selvstændige over foreninger og små og mellemstore virksomheder til meget store virksomheder og ministerier

Referencer og kundecases


Referencer

referencer


     

Udpluk

Referencerne vist på denne side er blot et lille udpluk af vores kunder. Vi har kunder inden for alle slags brancher og størrelser, som benytter vores SMS-systemer til vidt forskellige formål.
Kundecase 1: Transport Kundecase 2 Intern kommunikation Kundecase 3 Kundedialog

Vi er meget tilfredse både med tjenesten og med kundeservicen

Vi får hurtigt og kompetent svar på forespørgsler, hvis vi oplever udfordringer

Kundecase 1: Transport


ITD er brancheorganisation for den danske vejgodstransport. De leverer målrettede serviceløsninger til transport- og brancheorganisationer samt erhvervskunder i Danmark, herunder en SMS-service fra Cape Abilities, som de har brugt siden 2006.

Anne Mikkelsen Thyssen fra ITD udtaler:

Vi bruger selv SMS-systemet til at sende informationer til vores kunder hos FDE i motorvejsservice, hvor vi laver bookings. Herefter sendes bookingen med nummer osv. direkte til telefonen, så kunden har alle oplysningerne. Vi bruger det også til at sende efterlysninger af køretøjer, trailere osv. til vores medlemmer.

Derudover sælger vi adgang til vores medlemmer, som alle tilhører transportbranchen, der bruger det til at sende SMS'er direkte fra deres mailsystem med informationer til chaufførernes mobiltelefoner, så det er hurtig og enkel kommunikation.

Vi er meget tilfredse både med tjenesten og med kundeservicen, som er meget pålidelig. Vi får hurtigt og kompetent svar på forespørgsler, hvis vi oplever udfordringer. De er meget erfarne i at spørge ind til problemstillingerne, og løser dem hurtigt.Styring af chauffører

Vi har mange transportvirksomheder, der lige som ITD benytter vores systemer til at sende SMS-instrukser til sine chauffører i ind- og udlandet og modtage svar og statusopdateringer fra dem.

Kontakt os hvis du vil høre nærmere om mulighederne.

Vi bruger SMS-systemet til at informere folk på jobbet om akutte ting

Vi sender også fælles sms’er ud til alle vores promotionfolk om diverse, fx fester og ledige jobs mv

Kundecase 2: Intern kommunikation


GirlSquad er et af Danmarks førende promotion og event bureauer, med et team på over 450 personer fordelt over hele landet. De startede allerede i 1999, og var dermed Danmarks aller første promotion bureau. Bureauet var blandt andet med til at introducere levende markedsføring, hvor målgruppen kontaktes ansigt til ansigt.

Alice Kristensen fra GirlSquad udtaler:

Vi har hos GirlSquad brugt Cape Abilities i 6 år og er meget glade for systemet, som via automatiske sms’er dagen før et job minder vores promotionfolk om, at de skal på job dagen efter.

Vi bruger også systemet til at markere et job og informere folk på jobbet om akutte ting mv. Ligeledes bruger vi Cape Abilities systemet til at sende fælles sms’er ud til alle vores promotionfolk om diverse, fx fester og ledige jobs mv.

Cape Abilities er altid hurtige til at tanke vores sms beholdning op igen.Intern kommunikation

Vi har mange virksomheder inden for alle slags brancher og størrelser, der lige som GirlSquad benytter vores SMS-systemer til at kommunikere nemt og hurtigt med sine medarbejdere i ind- og udlandet.

Kontakt os hvis du vil høre nærmere om mulighederne.


Vi har brugt SMS-systemet siden 2004 og er yderst tilfredse med setup'et og servicen

Vi bruger systemet til kampagner, konkurrencer, advisering om værkstedsbesøg og kundedialog

Kundecase 3: Kundedialog


Semler Service A/S er en del af Semler Gruppen A/S, der er importør af Audi, SEAT, SKODA og Volkswagen

Thomas Hansen fra ITD udtaler:

Vi bruger SMS-systemet til

 • Kampagner (Service, Dækskifte, Nye modeller, Firmabiler etc.)
 • Konkurrencer ved arrangementer (Vind en 'Audi model' i en uge ved at deltage i en given konkurrence)
 • Advisering af kunder i forbindelse med værkstedsbesøg (Kære kunde, husk du har en aftale hos 'din bilforhandler' kl XX imorgen)
 • Kundedialog diverse kampagner og arrangementer (Generel dialog)
Vi sidder som 'ene bruger' og administrerer systemet for vores brugere irt Kampagner/Konkurrencer.

Vi har brugt systemet siden 2004 og er yderst tilfredse med setup'et og ikke mindst servicen.
Kundedialog

Vi har mange virksomheder, der lige som Semler Gruppe benytter vores systemer til hurtig og nem tovejs-dialog med deres kunder.

Kontakt os hvis du vil høre nærmere om mulighederne.

Vi sender flere millioner SMS'er årligt, og vores driftssikre system anvendes 24/7 året rundt

Vores avancerede alarmsystemer sikrer, at eventuelle driftsforstyrrelser opdages og udbedres meget hurtigt

Driftsstatus

 • simpleNmobile-systemerne (xNsms, smsbusiness, turbosms, mdi, mdisms, mobiletools):  Normal drift 

 • MailSMS-systemet:  Normal drift 


Nyligt overståede driftsproblemer

 • Ingen


Service vinduer

 • Ingen

  Seneste service vindue var Lørdag den 20. juni 2020 kl. 18.00 - søndag den 21. juni 2020 kl. 08.00, hvor adgangen til SMS-tjenesten var afbrudt mens der blev skiftet hostingcenter.


Få e-mail om driftsstatus


Vores SMS-systemer er yderst driftssikre.

Hvis uheldet alligevel skulle være ude, og tilgængeligheden af SMS- systemerne er forretningskritisk for dig, kan det være rart at modtage e-mails med løbende opdatering af problemets omfang og løsning.

Kontakt vores kundeservice via e-mail eller telefon hvis du ønsker at blive tilmeldt vores driftsstatus e-mail service.

GDPR

Vi passer på dine data, og lever naturligvis op til EU-persondataforordningen

Persondatapolitik

Cape Abilities SMS ApS (benævnes herefter "Cape Abilities") har som mål at opretholde et højt niveau af sikkerhed i forbindelse med beskyttelse af personoplysninger, og overholde de til enhver tid gældende lovgivningsmæssige krav på dette område.

Cape Abilities ønsker med denne politik at kortlægge på klar og overskuelig vis, hvordan Cape Abilities håndterer dine personoplysninger.


1. Dataansvarlig og Databehandler

Cape Abilities udbyder forskellige SMS-systemer, som kunderne benytter til at sende SMS-beskeder fra. Kunderne kan oprette og vedligeholde brugere i SMS-systemerne, der kan oprette og vedeligeholde kontakter, som SMS-beskederne sendes til.

Cape Abilities er dataansvarlig for registrering og vedligeholdelse af kundernes stamoplysninger i Cape Abilities SMS- systemer og i Cape Abilities og kunde- og faktureringssystemer. Cape Abilities er databehandler i forbindelse med kundens brug af SMS-systemerne, idet kunden her er den dataansvarlige.

Kunder, der som dataansvarlig bruger af SMS-sysstemerne ønsker at indgå en databehandleraftale med Cape Abilities, kan kontakte Cape Abilities for at få udleveret Cape Abilities standard databehandleraftale.

Cape Abilities kontaktoplysninger i relation til spørgsmål vedr. personoplysninger eller databehandleraftale er:

     Cape Abilities SMS ApS
     Hestkøb Vænge 81
     3460 Birkerød
     Att.: Frans Avlund
     mail: kundeservice@capeabilities.com

Cape Abilities udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Cape Abilities er på nuværende tidspunkt i gang med at tilpasse relevante processer og systemer i henhold til de nye EU-regler for behandling af personoplysninger (GDPR).

Cape Abilities leverer en lang række SMS-ydelser. Når du, ved bestilling af én eller flere af disse SMS-ydelser, afgiver dine personoplysninger til Cape Abilities, giver du samtidig dit samtykke til at dine personoplysninger kan behandles af Cape Abilities.


2. Hvordan indsamler Cape Abilities personoplysninger?

Cape Abilities indsamler personoplysninger på følgende vis:

 • Når du opretter en konto på et af Cape Abilities SMS-systemer, hvad enten det foregår online via web skærmbilleder, eller via henvendelse til vores kundeservice med efterfølgende indgåelse af skriftlig abonnementsaftale om brug af SMS-systemerne.
 • Når du retter i dine personoplysninger på et af Cape Abilities SMS-systemer, hvad enten det foregår online via web skærmbilleder, eller via henvendelse til vores kundeservice som efterfølgende opdaterer SMS-systemerne.
 • Når du sender SMS-beskeder
Indsamling af personoplysninger samt behandlingen af disse vil til enhver tid ske i henhold til loven.


3. Hvilke informationer indsamler Cape Abilities?

Cape Abilities indsamler følgende personoplysninger om kunderne i SMS-systemerne:
 • For privatpersoner: Kundens navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, kontotype administrator-brugernavn, administrator-password
 • For virksomheder: Kundens kontaktpersons navn, firma navn, firma adresse, firma telefonnummer, firma e-mailadresse, cvr-nr, evt. ean-nr, evt. køberreference, kontotype, administrator-brugernavn, administrator-password
Kunden kan, efter eget ønske og inden for rammerne af den aftale, der er indgået med Cape Abilities, vælge at oprette ekstra brugere hos kunden ud over administratoren af kontoen. Brugerne registreres med følgende personoplysninger i SMS-systemerne.
 • Brugerens navn, bruger id, password, evt. tlfnr, evt. e-mailadresse
Brugerne kan, efter eget ønske, vælge at oprette kontakter. Kontakterne registreres med følgende personoplysninger i SMS-systemerne.
 • Kontaktens navn, tlfnr, evt. e-mailadresse
Brugerne kan, efter eget ønske, vælge at sende SMS-beskeder til sine kontakter eller til ikke-navngivne telefonnumre. SMS-beskederne registreres med følgende personoplysninger i SMS-systemerne.
 • Tlfnr på modtageren af SMS-beskeden
 • Tlfnr på afsenderen af modtageren, såfremt afsenderen har valgt dette
 • Eventuelle personlige oplysninger brugeren vælger at skrive i indholdet af SMS-beskeden
Såfremt du som kunde vælger at gøre en eller flere af ovenstående handlinger, betragter Cape Abilities det samtidig som et samtykke til at kunne registrere og gemme disse oplysninger under din kundekonto.


4. Online køb med kreditkort

Cape Abilities anvender Bambora (www.bambora.com/da/dk/), i forbindelse med betaling af forudbetalte SMS-abonnementer med kreditkort. Såvel ePay som Cape Abilities er godkendt og certificeret af Nets (ww.nets.eu).

Udover gennemførelsen af selve bestillingen, bliver de opgivne oplysninger kun anvendt, hvis du f.eks. henvender dig med spørgsmål, eller hvis der er fejl i bestillingen.


5. Hvad er formålet med indsamlingen?

Cape Abilities indsamler udelukkende personoplysninger, som er nødvendige for at kunne
 • registrere indgåede aftaler om brug af SMS-systemerne i vores kunde- og faktureringssystemer
 • registrere kundens brugere og kontakter i SMS-systemerne
 • sende SMS-beskeder
 • fakturere SMS-oprettelsesafgifter, -abonnementer og -forbrug


6. Det juridiske grundlag for behandlingen

Herunder redegøres for de juridiske grundlag, hvorpå Cape Abilities baserer behandlingen af dine personoplysninger.

Cape Abilities behandler dine personoplysninger, fordi det er nødvendigt for at opfylde en kontrakt, som du er part i, i forbindelse med din indgåelse af aftale om brug af SMS-systemerne.

Ligeledes kan Cape Abilities behandle dine personoplysninger for at kunne foretage kreditvurdering af dig forud for indgåelse af en kontrakt.


7. Dine rettigheder

I henhold til persondataforordningen, har du en række rettigheder.

Rettighederne er som følger:
 • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger Cape Abilities behandler om dig.
 • Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, Cape Abilities har registreret om dig.
 • Du har ret til at få slettet de personoplysninger Cape Abilities har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter Cape Abilities alle oplysninger, som Cape Abilities ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.
 • Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre Cape Abilities efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.
Du kan ved skriftlig anmodning til Cape Abilities enten modtage en udskrift af dine personoplysninger, få ajourført dine personoplysninger, gøre indsigelser eller anmode om at få slettet dine personoplysninger.

Anmodningen skal underskrives af dig og indeholde dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse samt dit Kunde ID.

Du kan også kontakte Cape Abilities, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

Anmodningen fremsendes til:

     Cape Abilities SMS ApS
     Hestkøb Vænge 81
     3460 Birkerød
     Att.: Frans Avlund
     mail: kundeservice@capeabilities.com

Cape Abilities vil indenfor 1 måned efter modtagelsen af din anmodning om udskrift fremsende denne til din mailadresse.

Ved anmodninger om rettelser og/eller sletning af dine personoplysninger, undersøger Cape Abilities, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Cape Abilities kan afvise anmodninger, der enten er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig teknisk indgriben (for eksempel at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller i situationer hvor den ønskede handling må anses for værende yderst kompliceret (for eksempel anmodninger om oplysninger, der udelukkende findes som sikkerhedskopier).


8. Opbevaringssikkerhed og deling af dine personoplysninger

Cape Abilities beskytter dine personoplysninger og har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine personoplysninger mod uautoriseret offentliggørelse og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

For at undgå datatab tager Cape Abilities løbende back up af vores datasæt.

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der resulterer i en høj risiko for dig for diskrimination, ID-tyveri, økonomisk tab, tab af omdømme eller anden væsentlig ulempe, vil Cape Abilities underrette dig om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt.

Cape Abilities sikkerhedsprocedurer bliver løbende revideret på baggrund af den nyeste teknologiske udvikling.

Udover Cape Abilitiess interne systemer benytter Cape Abilities sig af følgende eksterne leverandører af IT-services og SMS-services.

 • UpCloud (Cloud hosting)
 • Kamatera (Cloud hosting)
 • Mimer Group (SMS-operatør)
 • LinkMobility (SMS-operatør)
 • Sinch (SMS-operatør)
 • Tyntec (SMS-operatør)
 • Bambora (Betalingsformidler)
Cape Abilities har indgået databehandleraftaler med alle de pågældende leverandører i henhold til de nye EU-regler for behandling af personoplysninger (GDPR). Herved sikres et højt niveau for beskyttelse af dine personoplysninger.

Cape Abilities sletter dine personoplysninger, når Cape Abilities efter lovgivning ikke længere er pålagt at skulle gemme oplysningerne, eller når der ikke længere er et formål med behandlingen.


9. Kontakt

     Cape Abilities SMS ApS
     Hestkøb Vænge 81
     3460 Birkerød
     Att.: Frans Avlund
     mail: kundeservice@capeabilities.com

Medfører dette ikke en afklaring, kan en eventuel klage herefter rettes til Datatilsynet.

Den aktuelle kontaktadresse kan findes på www.datatilsynet.dk.

Eventuelle ændringer af persondatapolitikken meddeles ved offentliggørelse af nye vilkår og betingelser på Cape Abilities hjemmeside.

Du kan se datoen for sidste revision af politikken nedenfor.


September, 2019.

Vores mission er at være den foretrukne partner

for danske virksomheder, organisationer og privatpersoner, der ønsker at anvende SMS som nemt og hurtigt kommunikationsmiddel

Om os


Cape Abilities har udviklet og drevet SMS-løsninger siden 2001. Vi er således et af Danmarks meste erfarne firmaer inden for SMS-området.

Vores SMS-løsninger anvendes af mange forskellige brugere. Fra privatpersoner og selvstændige til små og store foreninger, små og mellemstore virksomheder, meget store virksomheder, kommuner, styrelser og ministerier.

Vi udbyder en bred vifte af SMS-produkter, der dækker de fleste behov, og vi udvikler gerne speciallavede SMS-løsninger, hvis kunden har særlige behov, der ikke dækkes af vores standardprodukter.

Vi sender flere millioner SMS-beskeder årligt, og vores driftssikre systemer anvendes af kunderne 24/7 året rundt. Vores avancerede alarmsystemer sikrer, at eventuelle driftsforstyrrelser opdages og udbedres meget hurtigt.

Cape Abilities arbejder tæt sammen med datterselskabet Siblingsoft, der udvikler professionelle apps. Vi arbejder løbende på at integrere SMS og apps, således at vi kan tilbyde vores kunder stadig bedre og billigere kommunikationsløsninger.Kontakt


Vil du vide mere om os, vore produkter og priser, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Vores adresse er:

Cape Abilities
Bregnerødvej 148A
3460 Birkerød
7027 4070
kundeservice@capeabilities.com